消耗品の買い出し後お客様のお店に行ってきました。
お店は「うまい鮨勘 アリオ亀有店」です。
https://tabelog.com/tokyo/A1324/A132403/13036562/
新鮮な魚を使っている為味はもちろん美味しかったです。
特にのどぐろの刺し身はとろける感じがよかったです。
そしてびっくりしたことはお盆の使い方です。
お盆の上にサラダ・味噌汁・茶碗蒸し・天ぷらを乗せながらも
寿司をそのまま乗せていました。
1つにまとまっていて見栄えもよかったです。
料理屋によって使い方が千差万別で面白いですね。
今後もお客様のお店のレポートをしていきたいと思います。
Last night I went to a customer ‘s shop after purchasing expendable items.
The shop is “Umai Sushi in Ariio Kameari”.
https://tabelog.com/tokyo/A1324/A132403/13036562/
The flavor of using fresh fish, of course, was delicious.
Especially the throat sashimi of a special thing was melting feeling good.
And the thing that surprised me is how to use Bon Festival.
While laying salad, miso soup, chaotrope and tempura on the tray
I put on sushi as it is.
It was nice to have one in one and it looked nice.
It’s interesting how you use it by cooking shop.
I would like to continue to report on customers’ shops in the future.