有田焼の産地:有田町でのお店

社長が有田町に行ってきたお店の紹介です。

龍仙荘は有田町で一番高級な鯉料理店です。
もちろん有田焼の器を使っています。

佐賀牛のローストビーフや鯉のあらい、鯉の味噌汁はとても美味しかったらしいです。

料理はもちろんすばらしかったのですが、色々とこだわりが感じられます。
器に氷を入れてクーラーボックスにしたり、トイレまで有田焼で作られていました。
作る過程を考えるととても大変だったのでしょうね。

いつか有田焼の作成工程をホームページに載せたいと思います。

http://ichifuji.tokyo

Today is the introduction of the shop where the president went to Arita-cho.

Ryusensou is the most exclusive carp restaurant in Arita-cho.
Of course I am using Arita-yaki’s equipment.

Roasted beef of Saga beef, sashimi of carp and carp miso soup seems to have been very delicious.

Cooking, of course, was wonderful, but I can feel a lot about commitment.
I put ice into the vessel and made it into a cooler box, or it was made of Arita-yaki up to the toilet.
It would have been very difficult considering the making process.

Someday I would like to post the making process of Arita yaki on our homepage.

http://ichifuji.tokyo

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