昨夜は予告通り「鮨 結 銀座」へお邪魔してきました。
銀座5丁目にある高級寿司店です。
一不二の器ばかりのお店です。有田焼が特に多いです。
何度か伺っていますが、味はもちろんのこと、器の使い方がとても素晴らしいです。
料理と一体感があり、お客様によって器が違う為寿司1つとっても見え方が変わります。
とても料理の表現力のある料理屋さんです。
またいつ行ってもメニューが四季によって変わっている為飽きません。
何度行ってもお客様を飽きさせないという点は一不二と共通している点ですね。
今回も料理の写真を撮らせて頂きましたのでぜひご覧ください。
当店にある器が映ってます。
ただ鰯の握りは撮り忘れました。
ごめんなさい。
醤油のジュレが載っていて写真を撮るより食欲が勝ってしまいました。
でもそれほど見た目も味も美味しかったのです。
ぜひ行って頂きたいおすすめのお店です。
ランチ営業もしています。
水曜日は休日なので気をつけてくださいね。
【鮨 結 銀座】
http://yuirestaurants.com/
Last night I got in the way to “Sushi Yui Ginza” as we announced.
It is a high-class sushi restaurant in Ginza 5-chome.
It is a shop with only our dishes.
I have heard it many times, but how to use the dish is very wonderful not to mention taste.
There is a sense of unity with cooking, so the way one looks so vividly changes because the machine is different by customer.
It is a cooking shop with expressive cooking very much.
Even if I go there again I will not get tired of the menu because it has changed according to the four seasons.
The point that you will not get tired of customers no matter how many times you go that is in common with Ichifuji.
I have taken photos of cooking this time, so please have a look.
I see dishes in our shop.
I just forgot to take a handful of sardines.
I’m sorry.
The jelly of soy sauce was on and appetite won better than taking a picture.
But it looked so tasty and delicious.
It is a recommended shop you would like to visit.
I also have lunch sales.
Please be careful on Wednesday as it is a holiday.
【Sushi Yui Ginza】
Http://yuirestaurants.com/
昨天晚上,我阻止了我们宣布的“鮨 結 银座”。
它是银座5丁目的高档寿司店。
这是一家只有我们的菜肴的商店。
我听过很多次,但如何使用菜是非常美妙的,不要提味。
有烹饪团结的感觉,所以看起来如此生动地改变的方式,因为机器是不同的客户。
这是一个烹饪店,表现力很好。
即使我再次去那里也不会因为四季的变化而厌倦了菜单。
你不会厌倦了客户的这一点,无论你去多少次与Ichifuji是一样的。
这次我拍了照片,所以请看看。
我在店里看到菜。
我只是忘了吃少量沙丁鱼
对不起。
酱油的果冻已经开始,食欲比拍照更胜一筹。
但它看起来很美味可口。
这是您想参观的推荐商店。
我也有午餐销售。
周三请小心,因为这是一个假期。
【鮨 結 银座】
Http://yuirestaurants.com/