【お客様のご紹介】錦糸町 高はし

昨夜は閉店後買い出しに行き、その後お客様のお店へお邪魔してきました。

昨夜の食レポはこちら!
【錦糸町 高はし】さんです。
https://tabelog.com/tokyo/A1312/A131201/13202460/

 

常にたくさんのお客さんがいる大人気の海鮮料理屋でしたが、今回の目的はそのお店の奥にあるお寿司屋さんです。
同じ部屋にはなりますが暖簾で隔たれ、高級感あるカウンターが並んでいました。

ちなみに今回はTwitterで知り合った料理学校に通い、将来台湾でお店を出すという夢を持っている方も同行しました。
そのおかげで料理についての奥深さがとても勉強になりました。

毎回”美味しい”しか言わない私ですが、料理人の仕込みや工夫、考え方等料理を頂く際の新しい視野が広がりました。
例えば蒸し碗を出す時に蓋部分を変えて熱くならないような気遣いやわさびを擦る方向での美味しさ向上、75~80度の温度調節でのこだわりの仕込み、器の色で料理の流れをリセットしたりとほんとどこまで気を使っているのだろうかと思うと底が見えません。
料理の出す順番も考えられ、その上質問をすれば即座に返答される食材のこだわりや知識も素晴らしかったです。

朝仕入れを行い、そこから何時間もかけて仕込みをし、そしてお客様へ料理を提供する。
本当に大変なことだと思います。
今まで単純に”美味しい”しか思わなかった自分が恥ずかしくなりました。

お店の方の師匠の言葉ですが「心は形を表す」という通り、手を抜くとすぐに料理に出るそうです。
だからちょっとしたことでも手が抜けないと言われておりました。
料理は本当に奥が深い!

そんな料理屋さんのお手伝いが出来て、一不二として幸せな限りです。
もちろん料理屋さんだけでなく、ご家庭でも言えることだと思います。
料理は愛情、といいますが、一手間加えるだけで味が変わりますからね。
最高の料理となる為に最高の器を添えたいものです。

これからも一不二は料理をする方を応援し続けていきますので宜しくお願いします。
ちなみに、当店は和食器屋ではありますが、調理道具の手配可能です。
その上、今後はホテルの椅子等も手配可能になりましたのでもし新店オープンする際は一言声をかけて頂けたらと思います。
もちろん絶対勉強の精神でお値段は勉強させて頂きます。

 

それでは今日も御来店お待ちしております。
今日・明日は祝日の為8時オープンです。

【人との縁を大事にする器の大きな社長がいる和食器屋:一不二のウェブサイトはこちら】
http://syacho-san.bokumo.OXXX.ni,ikitai

Last night I went to buy after closing, and then got in the way to your store.

Last night’s food repo is here!
It is [Kinshicho Takahashi].
https://tabelog.com/tokyo/A1312/A131201/13202460/

 

It was a popular seafood restaurant with plenty of customers at all times, but the purpose of this time is a sushi shop in the back of the shop.
It was in the same room, but separated by goodwill, luxury counters were lining up.

Incidentally, this time I attended a culinary school that I met on Twitter and accompanied someone who has a dream of putting a shop in Taiwan in the future.
Thanks to that, the depth of cooking has become a great learning experience.

Although I say only “delicious” every time, new perspectives when cooking chefs’ preparation, ingenuity, way of thinking, etc. are gotten widened.
For example, when steaming bowl is put out, change the lid part to improve the taste in the direction that scrubs concern and wasabi that will not get hot, the commitment of 75 to 80 degrees temperature adjustment, resets the flow of cooking with the color of the equipment I do not see the bottom if I think how much I care about it.
The order of cooking is also considered, and the commitment and knowledge of the ingredients that are answered instantly after asking questions is also wonderful.

We do stocking in the morning, we spend hours from there and offer cooking to our customers.
I think that it is really serious.
I became ashamed of myself who simply thought of “delicious” until now.

Although it is the word of the teacher of the shop, as “heart expresses the shape”, it seems to cook as soon as you pull out your hand.
So it was said that even a little thing can not get out of my hands.
Cooking is really deep!

I am happy as long as I can help you with such a dish.
Of course I think that it can be said not only at the restaurant but also at home.
Cooking is said to be affection, but since it changes the taste just by adding one time.
I would like to add the best equipment to become the best dish.

I will continue to cheer for one who cooks Ichifuji from now on, so thank you.
By the way, although our shop is a Japanese-style dish shop, we can arrange cooking utensils.
Besides, we can arrange hotel chairs etc in the future so I think if you can speak a word when opening a new store.
Of course, I will study the price with the spirit of absolute study.

 

Well then we will be waiting for you to visit us today.
Today and tomorrow is open at 8 o’clock for public holidays.

【Japanese dish shop with a big president of equipment to take care of people’s faces: Ichifuji’s website is here】

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay,
Tsukiji is not only DAIWA Sushi and Sushidai! There is Ichifuji in Tsukiji!
http://ichifuji.tokyo

 

#一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #Tsukiji

 

昨天晚上我关门后去买,然后进入你的商店。

昨晚的食品回购是在这里!
是[高桥孝孝]。
https://tabelog.com/tokyo/A1312/A131201/13202460/

 

这是一个受欢迎的海鲜餐厅,随时都有很多客户,但这次的目的是在商店后面的寿司店。
这是在同一个房间,但是由善意分开,豪华柜台排队。

顺便说一下,这次我参加了一个在Twitter上遇到的烹饪学校,并陪同一位有梦想在未来在台湾购物的人。
由此,烹饪的深度已经成为一个伟大的学习经验。

虽然每次只说“美味”,但烹饪厨师的准备,聪明才智,思维方式等方面的新观点得到了扩大。
例如,当蒸碗被放出时,更换盖子部分,以改善磨砂方面的味道,并且不会变热的芥末,承诺75至80度的温度调节,使用颜色重置烹饪流程的设备我看不到底部,如果我想我有多关心它。
也考虑了烹饪的顺序,并且在提出问题后立即回答的成分的承诺和知识也是美好的。

我们早上放养,我们花了几个小时,为我们的客户提供烹饪。
我认为这真的很严重。
直到现在,我才觉得自己很“。。”,感到羞愧。

虽然这是商店老师的话,因为“心脏表达了形状”,一旦你拉出手就好像做饭。
所以有人说,即使有一点事情也不能摆脱我的手。
烹饪真的很深!

只要我能帮助你这样一个菜,我很高兴
当然,我认为不仅可以在餐厅,还可以说在家里。
烹饪据说是感情,但是因为它只是增加了一次而改变了味道。
我想添加最好的设备成为最好的菜。

从现在开始,我会继续为一个从事Ichifuji的人欢呼,所以谢谢。
顺便说一句,虽然我们的店是日式菜店,但我们可以安排炊具。
此外,我们可以在将来安排酒吧椅等,所以我想如果你打开一家新店可以说一个字。
当然,我会以绝对的学习精神研究价格。

 

那么我们今天将等你来看望我们。
今天和明天八点钟在公众假期开放。

【日本菜店与大型设备总裁照顾人们的面孔:Ichifuji的网站在这里】

如果你来到筑地,请到Ichifuji。
我们的商店在日本是着名的,因为它便宜和质量好。
还请看“Ichifuji”的主页。
你可以使用WechatPay,
筑地不仅是DAIWA寿司和Sushidai!在筑地有Ichifuji!
http://ichifuji.tokyo

 

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