【新商品】氏家の鋼(本焼)の出刃包丁

おはようございます。
料理道具も安く販売している一不二です。

今日の新商品はこちら。

氏房の出刃包丁です。
刃渡り18cmの鋼の本焼になります。

黄紙鋼の為、切れ味とその持続力、研ぎ直し安さは抜群に良いです。
その代わり錆びやすいです。
保存時には付属の和紙で保管する必要があります。
包丁は錆びるものを割り切っている方にとっては、長く使えるのでおすすめします。

包丁専門の販売店ではない為、実演等はできませんが、もし良質の包丁をお探しの方はぜひきてくださいね。

今日も御来店お待ちしております。

【一不二のウェブサイトはこちら】
http://ichifuji.tokyo

Good morning.
It is Ichifujiwhich sells cheap tools cheaply.

Today’s new product is here.

It is Mr.Ujiie’s exit knife.
It becomes main burning of steel of 18 cm in diameter.

Because of white steel, sharpness and its sustainability, sharpening and cheapness are outstandingly good.
Instead it is easy to rust.
When saving, it is necessary to keep it with the attached washi paper.
Kitchen knife is recommended for those who are dividing rusty things because it can be used for a long time.

Because it is not a dealer specialized in kitchen knife, demonstration etc can not be done, but if you are looking for good knife kitchen please do come and join us.

I will be waiting for you to visit us today.

【Ichifuji’s website is here】
http://ichifuji.tokyo

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay,
Tsukiji is not only DAIWA Sushi and Sushidai! There is Ichifuji in Tsukiji!

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早上好。
便宜地出售便宜的工具的是Ichifuji。

今天的新产品在这里。

这是乌吉先生的出口刀。
成为18cm直径的钢的主要的燃烧。

由于白钢,锋利和可持续性,磨刀石和廉价性非常好。
相反,它很容易生锈。
保存时,需要保存在随附的瓦纸上。
对于那些因为可以长时间使用而分开生锈的东西的人,推荐使用厨刀。

因为它不是一个专业的厨房经销商,演示等不能做,但如果你正在寻找好刀厨房,请来加入我们。

我会等着你今天来拜访我们。

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如果你来筑地,请来Ichifuji。
我们的商店在日本很有名,因为它便宜,质量好。
也请看“Ichifuji”的主页。
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