【新商品】青磁の汁次(しょうゆ差し)

おはようございます。

今日の新商品はこちら。
青磁の汁次(醤油差し)です。

昔からある青磁の色合いはシンプルでいいですよね。
心が落ち着く色です。

汚れるとすぐ目立つという部分はありますが、逆に気づきやすいので掃除しやすいかもしれませんね。

他にも醤油差しは多種にわたりご用意していますのでぜひ見に来てくださいね。

美濃焼や有田焼等色々ありますよ。

それでは今日も御来店お待ちしております。

【昨日もお伝えしましたが、交通安全週間だからというわけではなく、車やバイクを乗る方は気をつけて運転してください。
もちろん徒歩や自転車の方もです。
いつ何が起こるか分かりません。
誰かの一瞬の油断で事故が発生するものです。
お皿は割れても買えばなんとかなりますが、人の命は何をしても戻ってきません。
本当に気をつけてもらえたらと思います。】

 

 

Good morning.

Today’s new product is here.
It is celadon juice next (soy sauce feed).

The shade of old celadon is simple and good, is not it?
It is a color that calms down.

There is a part that stands out as soon as it gets dirty, but it may be easier to clean it because it is easier to notice.

In addition, we have various kinds of soy sauce mending, so please do come and see.

There are a variety of stuff like Mino and Arita.

Well then, we will be waiting for you to visit us today.

[We talked about yesterday, but it is not because it is a traffic safety week, so please drive carefully if you ride a car or motorcycle.
Of course there are also walks and bicyclists.
I do not know when it will happen.
An accident happens momentarily by someone’s accident.
Even if the dish is broken, if you buy it somehow will be managed, but whatever you do, no one will return.
I think that I really want to be careful. 】

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay,
Tsukiji is not only DAIWA Sushi and Sushidai! There is Ichifuji in Tsukiji!

#一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #Tsukiji

早上好。

今天的新产品就在这里。
这是青瓷汁下一步(酱油饲料)。

旧青瓷的阴影简单而美好,不是吗?
它是一种平静的颜色。

有一部分在变脏时立即脱颖而出,但它可能更容易清洁,因为它更易于注意。

另外,我们有各种酱油修补,所以请来看看。

有像美浓和有田等各种各样的东西。

那么,我们将等待你今天访问我们。

[我们昨天谈到了,但这不是因为它是一个交通安全周,所以如果你骑车或骑摩托车,请小心驾驶。
当然,也有散步和骑自行车的人。
我不知道什么时候会发生。
某人意外发生了一场事故。
即使盘子坏了,如果你买它不知何故将被管理,但无论你做什么,都不会有人回来。
我认为我真的很想小心。 】

如果你来筑地,请来Ichifuji。
我们的商店在日本很有名,因为它便宜且质量好。
也请看“Ichifuji”的主页。
您可以使用微信支付,
筑地不仅是DAIWA寿司和Sushidai!筑地有Ichifuji!

コメントを残す