おはようございます。
昨日は急な買い出し後、神楽坂にある新富寿司さんへお邪魔してきました。
【かぐら坂 新富寿司】
https://tabelog.com/tokyo/A1309/A130905/13011425/
こちらは創業62年の老舗であり、当店とも数十年の付き合いがあります。
社長兼料理長は朝からいつも元気な方なのですが、お店でも明るい方で初めて行ってもお客様が緊張しないような雰囲気があります。
平日にも関わらず、お客様が多く、当日でしたが予約してなんとか入れました。
どの料理も美味しかったです。
ロングのお皿もとても決まっていました。
私の一番のおすすめはのどぐろの塩焼きです。
塩加減とのどぐろの白身がとても合っており、私と社長は無言で食べ続けました。
あいなめとあさりの芝煮も出しが美味しかったですね。
焼きたらこもそうですが、仕込みがとても決まっていていい味を出していました。
外国人観光客の方もちょうどいらっしゃり、楽しんでました。
料理長はニュージーランドに料理修行をされていた為英語も理解されています。
またフランス関係の職場も大変しており、フランス語が話せます。
最後の写真にありますが、看板にすみっコぐらしのキャラを書くほどの茶目っ気もあります。
本当に料理が美味しく、面白い方ですので、ぜひ一度予約の上来店して頂けたらと思っています。
写真の器はもちろん、当店で取り扱っておりますので気になる器がありましたらぜひご来店をお待ちしております。
【今日はゴミゼロの日です。
当店では時折空き缶やパンフレット、食べた後の容器等が商品の間や上に置かれていることがあります。
私達で気づけばすぐに捨てますが、気付くタイミングが遅れることもあります。
他のお客様のご迷惑にならないよう、ゴミはゴミ箱に捨ててください。
よろしくお願いします。
いつか社長にゴミのように捨てられるんじゃないかとひやひやとしている従業員がいる瀬戸物屋:一不二のウェブサイトはこちら】
http://ichifuji.tokyo
Good morning.
Yesterday I bothered Shintomi Sushi in Kagurazaka after sharp purchase.
【Kagura Shintomi Sushi】
https://tabelog.com/tokyo/A1309/A130905/13011425/
This is a long-established store established for 62 years, our shop has a relationship of dozens of years.
The president and chef’s chef is always good from the morning, but there was atmosphere that customers did not get nervous even when going for the first time on the brightest even at the shop.
Despite weekdays, there were many customers, but I booked it and managed to put it in.
I enjoyed all the dishes deliciously.
My best recommendation is grilled salt-grilling.
The saltworm and the whitefish white matched very well.
I and the president kept eating silently.
It was delicious that the dish was also served with turf and boiled eggs.
Although it seems to be stuffed when baked, it was very tasty and had a good taste.
Foreign tourists also seemed to be enjoying just enjoying it.
Cooking chief is understanding English because he was practicing cooking in New Zealand.
The workplace related to France is also serious and I can speak French.
Although it is in the last picture, there is also a sense of crowd that it is possible to write a character of a suicide movement on a signboard.
I really hope that the food is delicious and interesting, so I’d love to visit once on your reservation.
We are waiting for you to come visit us if there are instruments to worry because we handle it in our shop, of course.
[Today is garbage zero day.
Occasionally empty cans and pamphlets, containers etc after eating are sometimes placed on or between goods in our shop.
If we notice it, we throw it out immediately, but there are times when timing is noticed.
Please discard garbage in the trash box so as not to disturb other customers.
Thank you.]
http://ichifuji.tokyo
If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay and AliPay,
Tsukiji is not only DAIWA Sushi and Sushidai! There is Ichifuji in Tsukiji!
#一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #新富寿司 #神楽坂 #Tsukiji
迎使用支付宝
我支持支付宝和微信支付
早上好。
昨天,我在急剧购买之后,在神乐坂购买了Shintomi寿司。
【神乐新汤寿司】
https://tabelog.com/tokyo/A1309/A130905/13011425/
这是一家建立了62年的老店,我们的店铺有几十年的关系。
总统和厨师的厨师从早晨开始总是很好,但即使是在店铺里最亮的时候,顾客也不会感到紧张。
尽管平日里,有很多客户,但我预订了它,并设法把它放进去。
我享用美味的所有菜肴。
我最好的建议是烤盐烤。
白头鱼和白鱼白匹配得很好。
我和总统一直不停地吃东西。
这道菜还配上草皮和煮鸡蛋,真是太好吃了。
虽然它在烤时似乎被塞住,但它非常美味,并且口感很好。
外国游客似乎也喜欢享受它。
烹饪主管是因为他在新西兰练习烹饪而理解英语。
与法国有关的工作场所也很认真,我会说法语。
虽然它在最后一张照片中,但也有人群感觉可以在招牌上写出一个自杀运动的角色。
我真的很希望食物很美味而且很有趣,所以我很乐意在您的预订上参观一次。
当然,如果有担心的工具,我们正在等待你来拜访我们,因为我们在店里处理它。
[今天是垃圾零日。
有时在我们商店的货物或货物之间放置空罐和小册子,容器等。
如果我们注意到它,我们会立即将其扔掉,但有时会注意到时间。
请丢弃垃圾箱中的垃圾,以免打扰其他客户。
谢谢。]
http://ichifuji.tokyo
如果你来筑地,请来Ichifuji。
我们的商店在日本很有名,因为它便宜且质量好。
也请看“Ichifuji”的主页。
您可以使用微信支付和支付宝,
筑地不仅是DAIWA寿司和Sushidai!筑地有Ichifuji!