【お客様のご紹介】鮨やまけん in 東銀座

【要注意】
色々表現におかしい部分があるかもしれませんが、料理人の方は技術や知識、経験等備えた素晴らしい方で、お店も大変素晴らしいです。

おはようございます。

今日は東銀座にあるお客様のご紹介です。

【鮨 やまけん】様です。
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130101/13234670/

こちらは元々イタリアンだったお店の改装した為寿司屋に似合わないほどおしゃれです。
お気に入りのあの子と行けば、”何だか今夜はいけそうな気がするぅ~!”(天津木村)と心の中で叫ぶと思います。
ワンフロアを使っている為広く、席の幅もある為ゆったり過ごせます。

料理はというと、禁煙が全然続かない料理人からは想像できないほど細かく根気がいる作業をされています。
特に今話題の津本式究極の血抜きをされた魚をしっかり熟成させたり、低温調理をされています。

その違いがわかるのはカツオです。
カツオといえば血なまぐさいイメージがあると思いますが、全く感じさせません。
寝かして臭みをとり、旨味や香ばしさを作り上げています。
ちょっとスケベな方ですがそこからは想像できない美味しさです。

メニューも豊富でどれもこれも普通じゃない発想から産まれたものでした。
写真を見ただけでは何がなんだかわかりませんよね?
もちろん私達に聞いて頂いてもよいのですが、食べに行こうと考えている方は早めに行ってくださいね。
毎月半分のメニューが入れ替わるほど、新しいメニューが表れますので。
季節やその時取れる魚で最高のものをお客様へ提供しようとしていることがよく分かります。

でも驚くことにこちらのお店は銀座にしてはとても安いです。
詳細はお店の紹介のURLを見て頂ければ分かりますが、このコースでは考えられないほど安いです。

ぜひ行ってみてくださいね!

【今日は群馬県民の日です。
私の地元は群馬県です!
といっても群馬県外で過ごしている時間が多くなってしまった従業員がいる瀬戸物屋:一不二のウェブサイトはこちら】
http://ichifuji.tokyo

[Caution]
There may be some strange parts in the expression, but the chef is a great person with skills, knowledge and experience, and the shop is very nice.

Good morning.

Today is the introduction of customers in Higashi Ginza.

[Sushi Yamaken].
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130101/13234670/

This is so fashionable that it doesn’t look like a sushi restaurant because the restaurant was originally Italian.
If you go with that favorite child, you will shout in your heart, “I feel like I’m going to go tonight!” (Tianjin Kimura).
Because it uses one floor, it is spacious and there is a wide seating area so you can relax.

When it comes to cooking, the chefs who haven’t stopped smoking at all are working hard and hard to imagine.
In particular, the Tsumoto-style ultimate blood-dissolved fish that has become the hot topic is matured and cooked at low temperatures.

Skipjack knows the difference.
I think there is a bloody image of bonito, but I don’t feel it at all.
The odor is put to sleep and the umami and fragrance are created.
It’s a taste that can’t be imagined by a little chef.

The menu was abundant and none of these were born from unusual ideas.
You don’t know what it is just by looking at the picture?
Of course you may ask us, but if you are thinking of going to eat, please go early.
As half of the menus change every month, new menus appear.
You can see that we are trying to provide customers with the best of the season and the fish they can get at that time.

But surprisingly, this shop is very cheap for Ginza.
The details can be found by looking at the URL of the store’s introduction, but this course is unbelievably cheap.

Please go!

[Today is Gunma Prefecture Day.
My hometown is Gunma Prefecture!
However, there are employees who have spent more time outside Gunma Prefecture: Japanese Tableware Shop: Click here for the Ichifuji website]
http://ichifuji.tokyo

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay and AliPay,
There is Ichifuji in Tsukiji!

一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #鮨やまけん #Tsukiji #築地場外市場は移転していません

迎使用支付宝
我支持支付宝和微信支付

[警告]
表达式中可能包含一些奇怪的部分,但是厨师是一个有技巧,知识和经验的好人,商店非常好。

早上好。

今天是东银座的顾客介绍。

[寿司山研]。
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130101/13234670/

这家餐厅是如此时尚,以至于看起来不像寿司店,因为这家餐厅最初是意大利人。
如果你和那个喜欢的孩子一起去,你会在心里大喊:“我觉得我今晚要去!” (天津木村)。
因为它使用一层,所以很宽敞,并且有一个宽敞的休息区,因此您可以放松身心。

在烹饪方面,根本没有停止吸烟的厨师正在努力工作,并且难以想象。
特别是,已成为热门话题的津本式终极溶血鱼在低温下成熟并煮熟。

Skipjack知道区别。
我认为there鱼有血腥的形象,但我一点也不觉得。
气味进入睡眠状态,并产生鲜味和香味。
这是小厨师无法想象的味道。

菜单很丰富,这些菜单都不是来自不同寻常的想法。
您不只是看图片就知道是什么吗?
您当然可以问我们,但是如果您想吃东西,请早点去。
每月有一半的菜单更改,因此会出现新菜单。
您可以看到,我们正在努力为客户提供当季最好的产品以及他们当时可以买到的鱼。

但令人惊讶的是,这家商店对银座来说非常便宜。
通过查看商店介绍的URL可以找到详细信息,但是这门课程真是便宜。

请离开!

[今天是群马县日。
我的故乡是群马县!
但是,有些员工在群马县以外的地方度过了更多的时间:日本餐具店:请点击此处访问一富士网站]
http://ichifuji.tokyo

如果您来筑地,请来一富士。
我们的商店在日本很出名,因为它便宜又质量好。
还请查看“一富士”的主页。
您可以使用WechatPay和AliPay,
筑地有一富士!

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