【おせち】神楽坂 創彩割烹 清水様のおせち

おはようございます。

年末年始をいかがお過ごしでしょうか。
ゆっくり休めましたか。
私は寝正月で過ごしました。

今日は当店の仕事初めです。
朝5時から営業していますので何かありましたら来てくださいね。

それでは今日はおせちのご紹介です。
お店は神楽坂 創彩割烹 清水様です。

伊勢海老やあわびと豪華さもありながら、おせちの定番の黒魔前や数の子、田作り、ブリの照焼等多種多様に敷き詰められています。
飽きのこない美味しさがいっぱいでした。

来年のおせちにぜひ検討して見てくださいね。

それでは今年も宜しくお願いいたします。

【今日は魚河岸初競りの日です。
毎年競りの金額に盛り上がっていますが、今年も気になるところですね。
今年は初参加で2000円で落札するといっている社長がいる瀬戸物屋:一不二のウェブサイトはこちら】
http://ichifuji.tokyo

Good morning.

How do you spend the New Year holidays?
Did you rest slowly?
I spent the sleeping New Year.

Today is the beginning of our shop.
Please come if you have anything because it is open from 5 am

Then today is the introduction of Osechi.
The shop is Kagurazaka Sosai Kappo Shimizu.

Despite the luxuries of Ise shrimp, abalone and abundance, it is spread over a wide variety of places, such as the classic Osechi Black Mamae, Kazunoko, Tazukuri, and yellowtail teriyaki.
It was full of timeless deliciousness.

Please consider it next year.

Thank you again this year.

[Today is the day of the first fish bank auction.
Every year, the amount of the auction is booming, but this year is also a place of concern.
Japanese Tableware Shop, whose president says that he will make a bid for 2000 yen for the first time this year: Click here for Ichifuji’s website】
http://ichifuji.tokyo

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay and AliPay,
There is Ichifuji in Tsukiji!

一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #おせち #Tsukiji #築地場外市場は移転していません

迎使用支付宝
我支持支付宝和微信支付

早上好。

您如何度过新年假期?
慢慢休息了吗
我度过了沉睡的新年。

今天是我们商店的开始。
如果有任何东西请过来,因为它从凌晨5点开始营业

今天是Osechi的介绍。
这家商店是神乐坂Sosai Kappo Shimizu。

尽管伊势虾,鲍鱼和鲍鱼很丰富,它还是分布在许多地方,例如经典的Osechi Black Mamae,Kazunoko,Tazukuri和黄尾照烧。
充满了永恒的美味。

请明年考虑。

今年再次感谢您。

[今天是第一次鱼库拍卖的日子。
每年拍卖的数量都在蓬勃发展,但今年也是一个值得关注的地方。
日本餐具商店的总裁表示,他今年将首次竞标2000日元:请点击此处访问Ichifuji网站)
http://ichifuji.tokyo

如果您来筑地,请来一富士。
我们的商店在日本很出名,因为它便宜又质量好。
还请查看“一富士”的主页。
您可以使用WechatPay和AliPay,
筑地有一富士!

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