【お客様のご紹介】うどん家 八重桜 in 有楽町の交通会館

【今日は店休日】
おはようございます。
今日も築地は雨ですね。
私は今日も引きこもる予定です。

それでは今日はお客様のご紹介です。
ご紹介するお店は6/13にオープンしたばかりの【うどん家 八重桜】様です。
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130102/13260419/

こちらの料理長は銀座でも和食店をされており、腕前は間違いありません。
そしてうどんは日本三大うどんの1つである水沢うどんです。

そんな群馬県発祥のうどんですが、料理長も群馬県出身です。
(しかも私の出身地と500mも離れていない場所です)
というかオープン立ち上げはみんな群馬繋がりで立ち上げたそうです。

水沢うどんの特長を活かした料理がいいですね。
細めでコシと弾力があり、ところどころ透き通るつるつるした食べ心地がゴマダレにあって美味しかったです。

チラシ寿司は色々な味が楽しめます。
天ぷらは熱々で揚げたてで美味しかったです。

テーブル席もカウンターもあるので入りやすいお店です。
場所は有楽町駅の交通会館の地下1Fです。
お近くへ寄ったり、水沢うどんが食べてみたいと思ったらぜひ寄ってみてくださいね。

【今日は梨の日です。
これから梨が美味しい季節になりますね。
水分補給もできて美味しいです。
そんな梨好きな従業員がいる瀬戸物屋:一不二のウェブサイトはこちら】
http://ichifuji.tokyo

[Today is a store holiday]
Good morning.
Tsukiji is raining today too.
I will withdraw today as well.

Well then, today is the introduction of our customers.
The shop I would like to introduce is [Udonya Yae Sakura], which just opened on June 13.
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130102/13260419/

This chef is also a Japanese restaurant in Ginza, so there is no doubt about his skill.
And udon is Mizusawa udon, which is one of the three major udon noodles in Japan.

Udon originated in Gunma prefecture, but the chef is also from Gunma prefecture.
(And it’s less than 500m away from my hometown)
Rather, it seems that everyone started the open with Gunma connection.

I like the dishes that take advantage of the features of Mizusawa Udon.
It was thin, chewy and elastic, and it was delicious because it had a smooth and smooth texture in some places.

You can enjoy various flavors of chirashizushi.
The tempura was hot and freshly fried and delicious.

There are table seats and a counter, so it’s easy to enter.
The location is on the 1st basement floor of the Yurakucho Station Transportation Hall.
If you want to get closer to Mizusawa Udon or want to eat Mizusawa Udon, please stop by.

[Today is pear day.
It will be a delicious season for pears.
You can also rehydrate and it is delicious.
Japanese Tableware Shop with such pear-loving employees: Click here for Ichifuji’s website]
http://ichifuji.tokyo

If you come to Tsukiji, please come to Ichifuji.
Our shop is famous in Japan because it is cheap and good quality.
Please also take a look at the home page of “Ichifuji”.
You can use WechatPay and AliPay,
There is Ichifuji in Tsukiji!

一不二 #Ichifuji #築地 #築地場外 #和食器 #瀬戸物屋 #八重桜 #Tsukiji #築地場外市場は移転していません

迎使用支付宝
我支持支付宝和微信支付

【今天是商场假期】
早上好。
筑地今天也在下雨。
我今天也要退。

那么,今天介绍一下我们的客户。
我要介绍的店铺是6月13日刚开张的【Udonya Yae Sakura】。
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130102/13260419/

这位厨师也是银座的一家日本餐厅,所以他的功力是毋庸置疑的。
而乌冬面就是水泽乌冬面,是日本三大乌冬面之一。

乌冬面起源于群马县,但厨师也是来自群马县。
(而且离我家乡不到500m)
相反,似乎每个人都开始与群马连接开放。

我喜欢利用水泽乌冬面特色的菜肴。
它很薄,有嚼劲,有弹性,而且很好吃,因为它在某些地方具有光滑光滑的质地。

您可以品尝到各种口味的散寿司。
天妇罗很热,新鲜油炸,味道鲜美。

有桌子座位和柜台,所以很容易进入。
地点在有乐町站交通大厅地下1层。
如果你想靠近水泽乌冬面或想吃水泽乌冬面,请停下来。

【今天是梨日。
这将是梨的美味季节。
你也可以补充水分,很好吃。
日本餐具店有这样热爱梨的员工:点击这里Ichifuji的网站]
http://ichifuji.tokyo

如果你来筑地,请来一不二。
我们的商店在日本很有名,因为它便宜而且质量好。
还请查看“Ichifuji”的主页。
您可以使用微信支付和支付宝,
筑地有一不二!

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