【お客様のご紹介】鮨 浩也様へいってきました(in 浜松町大門)

おはようございます。

本日はお客様のご紹介をさせていただきます。
浜松町大門にある『鮨 浩也』様です。
https://tabelog.com/tokyo/A1314/A131401/13247407/

食材は産地に拘らず、その時の美味しい旬のものを厳選しているため、毎日同じメニューがありません。
その日のメニューに合わせてお酒も日本酒からワインまで色々と扱っており至福の時間を味わえます。
今回は飲めませんでしたが、お酒を飲みたくなる雰囲気、料理でしたので、次回は飲みたいと思います。

また素材の良さを活かしたメニューが多く調味料を使わないため、素材そのものの味を楽しめると同時に、素材の旨味に気付かされ驚きもありました。

特に私のお気に入りはのどぐろを炙ったにぎりです。
炙ることでのどぐろの油の甘みが引き出され最高に美味しかったです。
大将の腕と人柄も最高です!

皆様も是非お問い合わせをして食べにいってみてはいかがでしょう!!

(写真はFACEBOOK PAGE参照・・・https://www.facebook.com/ichifujiNo1)

Good morning.

Today we would like to introduce our customers.
This is “Sushi Hiroya” in Daimon, Hamamatsucho.
https://tabelog.com/tokyo/A1314/A131401/13247407/

Regardless of the place of origin, we carefully select the delicious seasonal ingredients at that time, so we do not have the same menu every day.
You can enjoy a blissful time with a variety of sake, from sake to wine, according to the menu of the day.
I couldn’t drink this time, but the atmosphere and food made me want to drink, so I would like to drink next time.

In addition, since there are many menus that take advantage of the goodness of the ingredients and no seasonings are used, I was surprised to find the taste of the ingredients at the same time as enjoying the taste of the ingredients themselves.

Especially my favorite is the roasted seaperch.
The sweetness of the roasted seaperch oil was brought out by roasting and it was the best.
The general’s arm and personality are also the best!

Why don’t you contact us and go eat! !!

早上好。

今天,我们想介绍我们的客户。
这是滨松町大门的“寿司广屋”。
https://tabelog.com/tokyo/A1314/A131401/13247407/

不论原产地为何,我们当时都会仔细选择美味的时令食材,因此我们每天没有相同的菜单。
根据当天的菜单,您可以享受从清酒到葡萄酒的各种清酒带来的幸福时光。
这次我不能喝酒,但是气氛和食物让我想喝酒,所以我下次想喝酒。

另外,由于有许多菜单利用了食材的优势,并且没有使用调味料,我很惊讶地在享受食材本身味道的同时发现了食材的味道。

特别是我最喜欢的烤海鲈。
烤海鲈油的甜度是通过烘烤带出的,这是最好的。
将军的手臂和个性也是最好的!

您为什么不联系我们去吃饭! !!

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